Moikka maailma!

Tervetuloa käyttämään WordPress-ohjelmaa. Tämä on ensimmäinen artikkelisi. Muokkaa sitä tai poista se ja aloita bloggaaminen!

Published by Lauratelje112018
Laura Hyppönen, kuvataiteilija, muotoilija Olen Pietarin pedagogisesta yliopistosta 2009 Taiteen kandidaatiksi valmistanut kuvataideopettaja. Asun ja työskentelen päätoimisena kuvataiteilijana Mikkelissä. Pääaineeni on luonto, maisema. Itse työskentelen ja tutkin impressionismin maalaustekniikkaa ja maalaustapaa. Teemoina usein valon ja kontrastien vaikutuksia maisemissa. Taideateljeessani maalaan ja työskentelen päivisin ja iltapäivisin opetan lapsia ja aikuisia järjestämilläni taidekursseilla. Olen vuosien varrella pitänyt yhteis- ja yksityisnäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla. Nykytaide yhdistää maailmaa ja koskettaa sielua! Opetuksessa haluan painottaa kuvataiteen tärkeää roolia maun, tyylitajun ja harmonian oppimisessa, mutta mielestäni taiteessa on estetiikan lisäksi aina olemassa myös kasvatuksellinen tarkoitus. Harrastan kulttuuria kaikissa muodoissa. Vapaa-ajallani luen ja käyn teatterissa. Pidän ihmisistä ja tarinoista. Matkustelen, on tärkeää olla utelias ja ymmärtää maailmaa. Kaikesta ihmeellinen matka oli Australiaan. Taiteen kaikkein tärkein tehtävä on etsiä ja luoda elämyksiä ja viisautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram