Muotokuva tilauksesta klassinen öljymaalaus

1300,00 

Työ valmistuu yleensä 1-3 viikossa riippuen tilausjonon pituudesta. Saat sähköpostitse sekä hahmotelman, että kuvan valmiista työstä hyväksyttäväksesi. Tilaukseen voi myös tehdä muutoksia, mielellään kuitenkin alkuvaiheessa.

Mitä selkeämmät mallikuvat, sitä näköisempi ja onnistuneempi on myös lopullinen työ. Skannatun valokuvan tarkkuus tulisi olla mielellään 600 pikseliä tuumalla. Jos alkuperäinen kuva on isokokoinen ja tarkka, riittänee myös 400px/in. Muotokuvan hinnasta laskutetaan 50% etukäteen. Loppuosa maksetaan teoksen luovuttamisen yhteydessä. Valmiin työn voi noutaa Mikkelistä tai toimitus postitse.

Tilattu työ lähetetään pahvikansissa ilman kehyksiä, jolloin postimaksukin on mahdollisimman pieni. Teoksen hintaan lisätään pakkauskulut, sekä postin veloittamat lähetyskulut. Myös kehystys ennen toimitusta onnistuu, tällöin kehystyskulut lisätään hintaan. Lähetä hyvälaatuiset mallivalokuvat sekä toiveesi sähköpostitse laura210881@gmail.com, mutta toki voimme tavatakin.

TaideAteljeen by Laura Hyppönen Kotkassa.

Kuvaus

 

 

 

 

 

Muotokuvat, maisemat tai asiakkaan kuvasta taideteokset

Maalaan tai piirrän asiakkaan toiveiden mukaan. Vaihtoehtoja teoksen toteuttamiseen on useita. Tutustu alla oleviin erilaisiin vaihtoehtoihin.

 

Hinnasto
Teokset Koko  Materiaali  Hinnat
Muotokuva  30x40cm öljy/Akryyli  1300€
Muotokuva  40x60cm öljy/Akryyli  1500€
Maisema/perhemuotokuva  50X60cm öljy/Akryyli  1700€

Kannattaa kysyä tarjousta monen henkilön (perhekuva) muotokuvataulusta.
Eläinmuotokuvista ja talokuvien hinnoista tulee 20% alennus.

 

Lyijykynämuotokuvat/teokset

Teokset Koko  Materiaali  Hinnat
 Muotokuva (mustavalkoinen)  30x40cm lyijykynä, hiili  600€
 Muotokuva (mustavalkoinen)  40x60cm lyijykynä, hiili  750€

 

 

Instagram