Lyijykynämuotokuvat

200,00 

Muotokuvat, maisemat tai asiakkaan kuvasta taideteokset

Maalaan tai piirrän asiakkaan toiveiden mukaan. Vaihtoehtoja teoksen toteuttamiseen on useita. Tutustu alla oleviin erilaisiin vaihtoehtoihin. Ilmainen toimistus!

 

 
 
Hinnasto

Kannattaa kysyä tarjousta monen henkilön (perhekuva) muotokuvataulusta.
Eläinmuotokuvista ja talokuvien hinnoista tulee 20% alennus.

 

Lyijykynämuotokuvat/teokset

Teokset Koko  Materiaali  Hinnat
 Muotokuva (mustavalkoinen)  30x40cm lyijykynä  200€
 Muotokuva (mustavalkoinen)  40x60cm lyijykynä  300€

 

Kuvaus

Lyijykynämuotokuva on mahtava lahja idea!

Muotokuva valmistuu yleensä 1-2 viikossa riippuen tilausjonon pituudesta. Saat sähköpostitse sekä hahmotelman, että kuvan valmiista työstä hyväksyttäväksesi. Tilaukseen voi myös tehdä muutoksia, mielellään kuitenkin alkuvaiheessa.

Mitä selkeämmät mallikuvat, sitä näköisempi ja onnistuneempi on myös lopullinen työ. Skannatun valokuvan tarkkuus tulisi olla mielellään 600 pikseliä tuumalla. Jos alkuperäinen kuva on isokokoinen ja tarkka, riittänee myös 400px/in. Muotokuvan hinnasta laskutetaan 50% etukäteen. Loppuosa maksetaan teoksen luovuttamisen yhteydessä. Valmiin työn voi noutaa Mikkelistä tai toimitus postitse.

Tilattu työ lähetetään pahvikansissa ilman kehyksiä, jolloin postimaksukin on mahdollisimman pieni. Teoksen hintaan lisätään pakkauskulut, sekä postin veloittamat lähetyskulut. Myös kehystys ennen toimitusta onnistuu, tällöin kehystyskulut lisätään hintaan. Lähetä hyvälaatuiset mallivalokuvat sekä toiveesi sähköpostitse laura210881@gmail.com, mutta toki voimme tavatakin.

TaideAteljeen by Laura Hyppönen Mikkelissä. Osoite on Päämajankatu 6, 50100 Mikkeli (sisäänkäynti Vuorikadun puolella).

Instagram