Tilaukset

_____________________________________________________________________________________

 

Maalaan tai piirrän asiakkaan toiveiden mukaan. Vaihtoehtoja teoksen toteuttamiseen on useita. Tutustu alla oleviin erilaisiin vaihtoehtoihin.

Muotokuvat, maisemat tai asiakkaan kuvasta taideteokset

Työ valmistuu yleensä 1-3 viikossa riippuen tilausjonon pituudesta. Saat sähköpostitse sekä hahmotelman, että kuvan valmiista työstä hyväksyttäväksesi. Tilaukseen voi myös tehdä muutoksia, mielellään kuitenkin alkuvaiheessa.

Mitä selkeämmät mallikuvat, sitä näköisempi ja onnistuneempi on myös lopullinen työ. Skannatun valokuvan tarkkuus tulisi olla mielellään 600 pikseliä tuumalla. Jos alkuperäinen kuva on isokokoinen ja tarkka, riittänee myös 400px/in. Muotokuvan hinnasta laskutetaan 50% etukäteen. Loppuosa maksetaan teoksen luovuttamisen yhteydessä. Valmiin työn voi noutaa Mikkelistä tai toimitus postitse.

Tilattu työ lähetetään pahvikansissa ilman kehyksiä, jolloin postimaksukin on mahdollisimman pieni. Teoksen hintaan lisätään pakkauskulut, sekä postin veloittamat lähetyskulut. Myös kehystys ennen toimitusta onnistuu, tällöin kehystyskulut lisätään hintaan. Lähetä hyvälaatuiset mallivalokuvat sekä toiveesi sähköpostitse laura210881@gmail.com, mutta toki voimme tavatakin.

Taideateljeen ”by Laura” osoite on Päämajankatu 6, 50150 Mikkeli (sisäänkäynti Vuorikadun puolella).

Hinnasto
     Materiaali  Hinnat
 A3  30x40cm öljy/Akryyli  300€
 A2  40x60cm öljy/Akryyli  400€
   50X60cm öljy/Akryyli  450€

Kannattaa kysyä tarjousta monen henkilön muotokuvataulusta.
Eläinmuotokuvista ja talokuvien hinnoista tulee 20% alennus.

 

Lyijykynämuotokuvat/teokset

     Materiaali  Hinnat
 A3  30x40cm lyijykynä, hiili  200€
 A2  40x60cm lyijykynä, hiili  250€

 

Osta tai vuokraa

Tarjoan asiakkaille vaivattoman tavan hankkia laadukasta taidetta omaksi tai vuokralle. Teoksen voi vuokrata edullisella kuukausimaksulla. Teoksen voi myös lunastaa omaksi maksamalla kuukausimaksua, kunnes teos on kokonaan maksettu. Suoritetut vuokramaksut hyvitetään täysimääräisesti teoksen myyntihinnasta.

Lainasopimus tehdään määräajaksi tai toistaiseksi. Asiakas voi halutessaan palauttaa teoksen, jolloin vuokrasopimus päättyy välittömästi.

Teoksen voi myös lunastaa omaksi kertaostona.

Hinnasto

Teoksen hinta: vuokrausmaksu/kk

 alle 200€  15€/kk
 300-700€  20€/kk
 800-1000€  30€/kk
 1100-1500€  45€/kk
 1600-1800€  60€/kk

 

Vuokraamoperiaatteet

1. Teosvuokraamo tarkoituksena on lainata taideteoksia korvausta vastaan.
2. Peruslaina-aika on yksi kuukausi, mutta teoksen voi vuokrata ennalta sovituksi pitemmäksi ajaksi. Laina-ajan kuluttua umpeen teos on palautettava lainaamoon tai siitä on tehtävä ostosopimus.
3. Vuokraaja maksaa teoksesta kuukausittain taidemaalarin vahvistaman lainausmaksun.
4. Jos vuokraaja haluaa ostaa teoksen, suoritetut lainamaksut vähennetään teoksen myyntihinnasta. Teoksen voi ostaa ilman lainaustakin.