Tilaukset

_____________________________________________________________________________________

 

Maalaan tai piirrän asiakkaan toiveiden mukaan. Vaihtoehtoja teoksen toteuttamiseen on useita. Tutustu alla oleviin erilaisiin vaihtoehtoihin.

Muotokuvat, maisemat tai asiakkaan kuvasta taideteokset

Työ valmistuu yleensä 1-3 viikossa riippuen tilausjonon pituudesta. Saat sähköpostitse sekä hahmotelman, että kuvan valmiista työstä hyväksyttäväksesi. Tilaukseen voi myös tehdä muutoksia, mielellään kuitenkin alkuvaiheessa.

Mitä selkeämmät mallikuvat, sitä näköisempi ja onnistuneempi on myös lopullinen työ. Skannatun valokuvan tarkkuus tulisi olla mielellään 600 pikseliä tuumalla. Jos alkuperäinen kuva on isokokoinen ja tarkka, riittänee myös 400px/in. Muotokuvan hinnasta laskutetaan 50% etukäteen. Loppuosa maksetaan teoksen luovuttamisen yhteydessä. Valmiin työn voi noutaa Mikkelistä tai toimitus postitse.

Tilattu työ lähetetään pahvikansissa ilman kehyksiä, jolloin postimaksukin on mahdollisimman pieni. Teoksen hintaan lisätään pakkauskulut, sekä postin veloittamat lähetyskulut. Myös kehystys ennen toimitusta onnistuu, tällöin kehystyskulut lisätään hintaan. Lähetä hyvälaatuiset mallivalokuvat sekä toiveesi sähköpostitse laura210881@gmail.com, mutta toki voimme tavatakin.

Taideateljeen ”by Laura” osoite on Päämajankatu 6, 50150 Mikkeli (sisäänkäynti Vuorikadun puolella).

Hinnasto
     Materiaali  Hinnat
 A3  30x40cm öljy/Akryyli 1300€
 A2  40x60cm öljy/Akryyli 1500€
   50X60cm öljy/Akryyli  1800€

 

 

Lyijykynämuotokuvat/teokset

     Materiaali  Hinnat
 A3  30x40cm lyijykynä, hiili  600€
 A2  40x60cm lyijykynä, hiili  750€